Opnamestudio:
De O.A.P. Studio is akoestisch ontworpen om het samenspel tussen de musici en het unieke bandgeluid in de meest natuurlijke vorm op te nemen. Een goede muzikale balance tussen de individuele muziekinstrumenten, speelt daarbij een grote rol. 

Doorgaans wordt dan ook in één ruimte de opname gemaakt. Van belang is daarbij, dat de musici perfect in balance kunnen spelen en met de juiste dynamiek, aangepast aan de opnameruimte. Dit om een zo optimaal opnameresultaat te kunnen behalen. Tevens is het mogelijk om vocalisten apart op te nemen in een vocalbooth en instrumentalisten in een afgescheiden ruimte waar 'overspraak' tot een minimum wordt beperkt.
De opnameruimte is geschikt voor kleine ensembles en combo's. De opnamestudio is voorzien van een uitstekende Steinway B vleugel en high-end opname apparatuur. De projecten die worden opgenomen in deze studio zijn doorgaans: (jazz)combo's, (klassieke)ensembles, akoestische muziek en solisten.
Opnamen die zijn gemaakt in deze studio zijn te beluisteren op de catalogus pagina.
Tarief opnamestudio: € 75, - per uur ex. 21% BTW (minimum 4 uur).

 

Mix/masteringstudio:
Sound expert Barry Olthof optimaliseert uw audiofiles naar een high-end geluidskwaliteit, in de controle ruimte van de O.A.P. Studio.

Tijdens de mastering balanceert, equalized, leveld en perfectioneert de mastering engineer de mix en vervolmaakt hij de dynamiek en de klankkleur. Zo ontstaat een samenhangende productie, in één stijl, één geheel. Een CD die de identiteit van de muziek behoudt en op elke geluidsinstallatie tot zijn recht komt. 
Tarief mix/masteringstudio: € 75, - per uur ex. 21% BTW (minimum 2 uur).

Opname op locatie (live opname):
Ook opname op locatie behoren tot de mogelijkheden. Zo kunnen opnamen in bijvoorbeeld concerthallen, jazzclubs, kerken en theaters verwerkt worden tot professionele producties.
Afhankelijk van de locatie wordt er een portable studio opgebouwd wat gemakkelijk te installeren is. Voor elk project wordt vooraf een plan van aanpak gemaakt in samenspraak met de artiest.
(Tarieven op aanvraag).