Opnamestudio:
De O.A.P. Studio is akoestisch ontworpen om het samenspel tussen de musici en het unieke bandgeluid in de meest natuurlijke vorm op te nemen. Een goede muzikale balance tussen de individuele muziekinstrumenten, speelt daarbij een grote rol. Van belang is daarbij, dat de musici perfect in balance kunnen spelen en met de juiste dynamiek, aangepast aan de opnameruimte. Dit om een zo optimaal opnameresultaat te kunnen behalen.
De opnameruimte (60m2) is geschikt voor ensembles en combo's. De opnamestudio bestaat uit drie aparte ruimtes waarbij het o.a. mogelijk is om vocalisten en instrumentalisten gescheiden op te nemen waar 'overspraak' tot een minimum wordt beperkt. De opnamestudio is voorzien van een uitstekende Steinway B vleugel en high-end opname apparatuur.
De projecten die worden opgenomen in deze studio zijn doorgaans: (jazz)combo's, (klassieke)ensembles, akoestische muziek, solisten en 'voice-over'.
Opnamen die zijn gemaakt in deze studio zijn te beluisteren op de catalogus pagina.

Editing / Mixing / Mastering (nabewerking):
Sound expert Barry Olthof optimaliseert uw audiofiles naar een high-end geluidskwaliteit, in de controle ruimte (45m2) van de O.A.P. Studio.
Tijdens de post productie edit, balanceert, equalized, leveld en perfectioneert de engineer de mix en vervolmaakt hij de dynamiek en de klankkleur. Zo ontstaat een samenhangende productie, in één stijl, één geheel.
Een geluidsmaster in de vorm van een CD die de identiteit van de muziek behoudt en op elke geluidsinstallatie tot zijn recht komt.

Opname op locatie:
Ook opname op locatie behoren tot de mogelijkheden.
Zo kunnen opnamen in bijvoorbeeld concerthallen, jazzclubs, kerken en theaters verwerkt worden tot professionele producties.
Afhankelijk van de locatie wordt er een portable studio opgebouwd wat gemakkelijk te installeren is. Voor elk project wordt vooraf een plan van aanpak gemaakt in samenspraak met de artiest.
Tarief:
op aanvraag.

Multicam videoregistratie:
In de O.A.P. Studio is het mogelijk om aanvullend op de geluidsopname, multicam videoregistraties te maken in hoge-resolutie videokwaliteit.
Professionele videoclips voor social media zijn tegenwoordig een belangrijk middel om uw band of ensemble te promoten.
Een korte videoclip wordt vaak gebruikt om een indruk te geven van het proces in de geluidsstudio. 

Studio tarieven:
-Tarief opnamestudio, editing, mixing, mastering inclusief sound engineer Barry Olthof:
€ 75, - per uur (minimaal 3 uur studiotijd per boeking).
Kosten stemmen Steinway B: € 90, - (Indien gebruikmaking van de vleugel). (A=442 Hz).
Prijzen zijn ex. 21% BTW.
 

Algemene voorwaarden>>>