Welkom bij O.A.P. Sessions


O.A.P. Sessions is een platform voor aanstormende bands die zich willen presenteren om in de belangstelling te komen bij fans, bookers, podia, muziekfestivals en diverse andere aangelegenheden.
De professionele geluidsopname en videoclip geven een representatieve impressie van de sound en de performance van de band.

 

________________
Brian's Garage Band
'EP version'

Release datum: 11 juli 2019
EAN-code: 194171365454

Brian's Garage Band is een vierkoppige band, opgericht in 2018 en gevestigd in Den Haag. Ze halen hun inspiratie uit grootheden als de grote B.B. King en creative Frank Zappa. Hun muziek valt het best te omschrijven als punk, met rauwe blues en garagerock invloeden. De snoeiharde solo's, ijzersterke basslines, beats en uithalen van de zanger laten je nekharen overeind staan. Ze treden in de voetsporen van grote Haagse artiesten!

De band bestaat uit Giampiero Girolamo, een multi-instrumentalist en muzikale monnik uit Italië. Dan is er Anthony Villerius, een drummer met Colombiaanse roots. De gitarist gaat onder de naam Julian Schaffer, autodidact en oorspronkelijk uit Den Haag. Als laatste hebben we hun rauw gestemde zanger Richie Elia, ook oorsponkelijk uit Den Haag.

Titel Tijdsduur
1Zachariah3'34Sample
2That type of Fella2'56Sample
3Natural Beauty5'06Sample
Alle composities geschreven door Brian's Garage Band.

Opgenomen in de O.A.P. Studio te Den Haag, 
Nederland, op 6 mei 2019.
Producer and sound engineer: Barry Olthof
Video camera's and editing: Jacobus Tuinebreijer
Copyright O.A.P. Sessions
Published by O.A.P. Publishing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te koop via iTunes


Pers downloads:
Download hier de hoge resolutie CD cover for publicatie doeleinden.